Vad är nytt i Firefox för iOS (version 98)

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS (version 98). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Ändra bakgrunden på startskärmen

Du kan ändra bakgrunden för att anpassa din startskärm i Firefox för iOS. Tryck på Firefox-logotypen i det övre vänstra hörnet av din startskärm för att bläddra igenom de tillgängliga bakgrundsbilderna. Du kan också se tillgängliga bakgrundsbilder och ändra din bakgrund i dina inställningar för Anpassa startsida.

iOS Wallpaper home screen

Sökfältet flyttat till botten av skärmen

Sökfältet i Firefox för iOS visas nu längst ned på skärmen som standard. Du kan dock välja att flytta den till toppen av skärmen istället i Inställningar.

iOS Address bar bottom

Buggfixar

Följande buggfixar implementerades:

• Flikhistorik kommer inte längre att visas efter att du har rensat all historik.