Vad är nytt i Firefox för iOS (version 109)

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapades: 01/28/2023

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS (version 109). Här är några höjdpunkter av buggfixar och förbättringar i den här versionen:

Funktioner:

Fixat:

• Om du tar bort en inaktiv flik rullar du tillbaka till början av listan Inaktiva flikar.
  • Användare kan inte ta bort genvägen till startsidan.
  • Nyligen stängd panel är inte tillgänglig efter att ha stängt en flik.
  • Fästa flikar visas inte på sidan med ny flik.

Vi hoppas att du gillar den nya versionen. Tack för att du använder Firefox och stödjer Mozillas uppdrag för integritet, säkerhet och inkludering på webben.