Visa webbsidor i läsarvy

Den här artikeln visar en kommande version av Firefox för iOS, så din version kan se annorlunda ut. Uppdatera om några veckor för att få dessa funktioner.

Läsarvy i Firefox för iOS tar bort bilder, reklam, videoklipp och menyer från en webbsida så att du kan fokusera på att läsa. Läsarvy finns tillgängligt för artiklar, blogginlägg och andra webbsidor som kan förenklas.

FXiOSreadview

Så här använder du det:

1. Klicka på ikonen för läsarvy Reader mode på den sida du vill visa. (Om knappen är dold går inte läsarvy att användas för den sidan.)
  2. Ikonen kommer bli orange FXiOSread när sidan är i läsarvyn.
  3. För att gå ur läsarvyn, klicka på läsarvyns ikon FXiOSread igen, och sidan återgår till normal vy.