Visa webbplatser som en dator i Firefox för iOS

Visa sidor med datoranpassad layout på Firefox för iOS

När du visar webbsidor på din iPhone eller iPad ser sidor ofta annorlunda ut mot hur de ser ut på en dator. Så här får du Firefox för iOS att visa webbsidor med en datoranpassad layout.

1. Öppna Firefox för iOS. Gå till din önskade webbsida.
  2. Tryck och håll på ladda om knappen i verktygsfältet. ReloadiOS
  3. En knapp som säger, "Begär datorwebbplats", dyker upp. Klicka på knappen. firefox_for_ios_desktopSite
  4. Den datoranpassade sidan laddas.

Om du föredrar den mobilanpassade sidan, så ändrar du tillbaka på följande sätt:

1. Tryck och håll på ladda om knappen i verktygsfältet. ReloadiOS
  2. En knapp som säger, "Begär mobilsida" dyker upp. Klicka på knappen. firefox_for_ios_mobileSite
  3. Den mobilanpassade sidan laddas.
Vissa större webbsidor länkar också, längst ner på sidan, till datoranpassade sidor. Alla webbsidor har inte detta. Vissa webbsidor ser väldig olika ut på olika typer av enheter medan andra webbsidor ser väldigt lika ut oavsett enhet.