Vad som är nytt i Firefox Focus för IOS (version 105)

Välkommen till en ny version av Firefox Focus för iOS (version 105). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Nytt

• Vi tog bort Gåvo-ikonen från inställningssidan och introducerade en ny inställningspost för att komma åt de senaste utgåvorna.
  • När du lägger till eller tar bort en genväg till din startsida får du nu ett bekräftelsemeddelande.