Vad är nytt i Firefox för iOS (version 34)

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 224713
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt artikel
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Tack för att du uppdaterade till en ny version av Firefox för iOS. Denna version kommer med ett helt nytt, rent och modernt utseende och förbättringar för att söka.

Nytt, rent och modernt utseende

Vi har uppdaterat våra ikoner i appen och gjort menyerna och kontrollerna mer överensstämmande med iOS systemdesign.

Ny flikremsa för iPad

ipad ios 34

Menyförbättringar för enklare åtkomst till innehåll

Den uppdaterade Firefox-menyn får ett nytt utseende så att du kan komma till innehållet du söker, som dina bokmärken, historik, läslista och nedladdningar, ännu snabbare.

Meny iOS Firefox 34

Sökförbättringar

Aktiv sökmotor

Se enkelt vilken sökmotor som är aktiv. Firefox visar din aktiva sökmotor direkt i sökfältet.

search engine ios 34

Enkelt att förfina sökförslag

Nu kan du enkelt begränsa dina sökningar utan att behöva ange extra ord. Klicka bara på tilläggspilen bredvid ett sökförslag för att använda eller välj fler förbättringar.

search refinements ios 34

Sök i öppna och synkroniserade flikar

Vi har inkluderat synkroniserade flikar i din flikmeny. I stället för att behöva öppna ditt bibliotek för att söka i dina flikar har vi inkluderat öppna och synkroniserade flikar i dina sökförslag så att du kan komma åt dem direkt från en sökning.

Om en öppen eller synkroniserad flik matchar din sökning tar Firefox dig automatiskt till din öppna flik.

switch tab ios 34

Flikförbättringar

Ny fliklistvy

Visa dina öppna flikar utan att förlora din sida. När du trycker på fliknummerikonen rullar flikfältet uppåt över sidan. För att komma tillbaka till sidan, skjut helt enkelt ned flikfacket.

tab view ios 34

Lättare åtkomst till synkroniserade flikar

Du kan nu komma åt synkroniserade och öppna flikar på ett och samma ställe. I stället för att behöva klicka några extra steg, tryck bara på fliknumret i verktygsfältet för att komma åt dina synkroniserade flikar.

sync tabs ios 34