Vad är nytt i Firefox för iOS (version 29)

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen till en ny version av Firefox! Vi har optimerat Firefox för att fungera bra med den efterlängtade iOS 14-uppdateringen. Med den här versionen kan du ställa in Firefox som standard på din iPhone, iPad eller iPod touch (7:de generationen) och lägga till en Firefox-widget på din startskärm.

Ange Firefox som din standardwebbläsare (kräver iOS 14)

Apples iOS 14-version gör det nu möjligt att ställa in Firefox till din standardwebbläsare. För steg-för-steg-instruktioner, se Ange Firefox som standardwebbläsare för iOS.

Lägg till en Firefox-widget på din startskärm (kräver iOS 14)

Lägg till en Firefox-widget så att du kan utföra uppgifter som att starta sökningar och öppna webbsidor direkt från din startskärm.

widget fxios

Se Lägg till en Firefox-widget på din startskärm för mer information.