Vad är nytt i Firefox för iOS (version 35)

Välkommen till en ny version av Firefox för iOS. Denna version kommer med förbättringar av bokmärken och korrigeringar för hur de nya iPad-flikarna beter sig. Vi har också uppdaterat utseendet på sidan Ny flik.

Mappar för dina bokmärken

När du bokmärker en webbplats har du möjlighet att spara den i en mapp så att du kan hålla dina bokmärken organiserade.

Mobile_Bookmarks bookmark_folders

Se Hur du lägger till och tar bort bokmärken i Firefox för iOS för att lära dig mer om bokmärkning.

Välj eller välj bort experiment

Vi har lagt till ett nytt system som hjälper oss att testa ändringar i Firefox för att se till att du får den bästa upplevelsen. Du kan när som helst välja bort dessa tester. Mer information finns i How to opt out of studies on Firefox for iOS.

Tack för att du stöder Firefox/Mozilla och vårt uppdrag för integritet, säkerhet och inkludering på webben.