Avinstallera Firefox för iOS

Den här artikeln visar en kommande version av Firefox för iOS, så din version kan se annorlunda ut. Uppdatera om några veckor för att få dessa funktioner.

Om Firefox inte är något för dig kan du avinstallera det på bara några få sekunder:

1. Tryck och håll på Firefox ikonen tills den skakar.
  2. Tryck på X :et som visas på ikonen.
  3. Tryck på Radera när bekräftelserutan visas för att radera Firefox.
firefox_for_ios_uninstall

För att installera om Firefox i framtiden, se Installera Firefox på din iPad, iPhone eller iPod.