Template:vpnreason

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 218096
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt mall
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Mozilla VPN tillhandahåller en krypterad tunnel till webben från vilken programvara eller app som helst på din dator eller mobila enhet. Genom att ansluta till Internet via en annan server kommer du att dölja din riktiga plats och lura datainsamlare som kan profilera dig baserat på din plats. Om du till exempel är i Kalifornien och du väljer en server i Sydney, Australien, tror datainsamlare att du ansluter från Sydney.