Template:OpenHistoryLibrary

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 60572
  • Skapad:
  • Skapare: dotar
  • Kommentar: Swedish translation
  • Granskad: Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Överst i Firefoxfönstret, klicka på Firefox-knappen, gå till menyn Historik och välj Visa all historik för att öppna biblioteksfönstret.I menyraden, klicka på menyn Historik och välj Visa all historik för att öppna biblioteksfönstret.Överst i Firefoxfönstret, klicka på menyn Historik och välj Visa all historik för att öppna biblioteksfönstret.

Klicka på menyknappen New Fx Menu, välj Historik och klicka sen på länken Visa all historik underst i listan för att öppna biblioteksfönstret.