Template:OpenHistoryLibrary

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 224703
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat mall
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte.Fx89menuButton för att öppna menypanelen. Klicka på knappen Bibliotek 57 library icon i verktygsfältet. (Om du inte ser den där, klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte. och klicka sedan på Bibliotekklicka på menyknappen Bilden "fx89menuButton" finns inte..) Klicka på Historik och klicka sedan på fältet Visa all historikHantera historik längst ner för att öppna biblioteksfönstret.