Template:ExportHTMLBookmarks

Klicka på knappen Bibliotek 57 library icon och klicka sedan på Bokmärken. Bläddra till botten och klicka på Visa alla bokmärken. Klicka på knappen bokmärken Bookmarks-29 och välj Visa alla bokmärken för att öppna biblioteksfönstret.

• Från verktygsfältet i biblioteksfönstret klickar du på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importera och säkerhetskopiera och välj Exportera bokmärken till HTML....
    Exportera bokmärke
  • I fönstret som öppnas för att exportera bokmärken, välj en plats för att spara filen, som heter bookmarks.html som standard. Skrivbordet är vanligtvis en bra plats, men någon plats som är lätt att komma ihåg kommer att fungera.
  • Klicka på knappen Spara. Fönstret för att exportera bokmärken kommer att stängas.
  • Stäng biblioteksfönstret.
  • // Dessa fina människor hjälpte till att skriva den här artikeln:Andreas Pettersson. Du kan också hjälpa till - lära dig hur.