Template:DisableHWAFirefox

1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar.
  2. Välj panelen Avancerat och fliken Allmänt.
  3. Avmarkera Använd om möjligt hårdvaruacceleration.
  4. Klicka på menyknappen New Fx Menu och klicka sedan på AvslutaAvsluta Close 29 .

Klicka på menyknappen Fx57Menu , klicka sedan på Avsluta. Klicka på menyn Firefox högst upp på skärmen, klicka sedan på Avsluta Firefox.Klicka på menyknappen Fx57Menu , klicka sedan på Avsluta.

5. Starta Firefox som du normalt gör.
  1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar.
  2. Välj panelen Allmänt.
  3. Under Prestanda, avmarkera Använd rekommenderade prestandainställningar.
    Ytterligare inställningar kommer att visas.
    hårdvaruacceleration
  4. Avmarkera Använd om möjligt hårdvaruacceleration.
  5. Klicka på menyknappen New Fx Menu och klicka sedan på AvslutaAvsluta Close 29 .

Klicka på menyknappen Fx57Menu , klicka sedan på Avsluta. Klicka på menyn Firefox högst upp på skärmen, klicka sedan på Avsluta Firefox.Klicka på menyknappen Fx57Menu , klicka sedan på Avsluta.

6. Starta Firefox som du normalt gör.