Synkronisera dina bokmärken och webbhistorik i Firefox för iOS

Den här artikeln visar en kommande version av Firefox för iOS, så din version kan se annorlunda ut. Uppdatera om några veckor för att få dessa funktioner.

Om du använder Firefox på flera enheter, med ett gratis Firefox-konto kan du synkronisera historik, öppna flikar, bokmärken och lösenord på alla dina enheter. Allt du behöver är en e-postadress och ett lösenord.

Bokmärken: Med denna version av Firefox kan du synkronisera bokmärken från Firefox på din Android-enhet eller Mac, Windows eller Linux-dator till din iPad, iPhone eller iPod touch. Bokmärken som sparats på dina iOS-enheter kommer inte synkroniseras till din Android-enhet, Mac, Windows eller Linux-dator.

Del 1: Konfigurera Firefox-konto

Nytt Firefox-konto: om du skapar ett nytt Firefox-konto, börja med den enhet som har all information du vill synkronisera.
  1. Tryck på flikikonen längst ner på skärmen.

new tab ios 10
  2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Tryck på Logga in för att öppna sidan Skapa ett konto.
  4. Följ instruktionerna för att skapa ett konto. Spara dina inloggningsuppgifter. Du kommer att behöva dem för att ansluta andra enheter.
  5. Kontrollera din e-post efter verifieringslänken och tryck på den för att bekräfta ditt konto.

När du är klar med det här steget, gå vidare till del två.

Del 2: Anslut din iOS-enhet

1. Tryck på flikikonen längst ner på skärmen.

new tab ios 10
  2. Tryck på Inställningar i menypanelen.
  3. Tryck på Logga in för att öppna sidan Skapa ett konto.
  4. Tryck på Jag har redan ett konto och följ instruktionerna för att logga in.

Din information synkroniseras om en liten stund. För att tvinga fram en synkronisering när som helst, tryck på Synkronisera nu i menyn Inställningar.

För att konfigurera Sync på andra enheter, se: