Spara webbsidor som PDF-filer i Firefox för iOS

Firefox for iOS Firefox for iOS Skapad: 01/28/2023

Firefox låter dig ta helsidesskärmdumpar som du kan dela eller spara som PDF-filer på din enhet.

Så här tar du en helsidesskärmdump:

1. Gå till webbplatsen du vill spara som PDF.
  2. Håll ned volym upp och sidoknappen samtidigt för att ta en skärmdump (för iPhones med Touch ID, tryck på sidoknappen och hemknappen samtidigt).
  3. Tryck på miniatyrbilden för skärmdumpen som visas längst ned till höger.
  4. På skärmen som öppnas härnäst trycker du på alternativet Helsida längst upp till höger.
  5. Tryck på Klar för att spara hela webbsidan.
  6. Tryck på Spara som PDF.
Obs: bilden är på engelska

iOS_fullPageSS