Öppna en ny flik i Firefox Focus for Android

Firefox Focus gör det lättare att surfa mellan webbsidor. Öppna flera flikar. Det är lätt att se dina öppna flikar när du vill. När du är färdig med din session kan du radera din session med en knapptryckning.

För att öppna en länk i en ny flik

1. Tryck och håll på en länk på en sida för att få fram en meny.
  2. Tryck på Öppna länk i ny flik.
    open in a new tab focus android
  3. Sidan öppnas i en ny flik och ett nummer visas för att ange hur många flikar du har öppnat.
    tab number focus android 7

View your open tabs

1. Ett nummer längst ner till höger kommer att berätta hur många flikar du har öppnat.
    tab number focus android 7
  2. Tryck på det numret för att få fram en lista med dina öppna flikar.
    tab list focus android 7
  3. Tryck på den sida du vill besöka eller välj Radera webbhistorik för att avsluta och radera din session.