Lägg till widgeten Firefox Search på din startskärm

Firefox Assistant låter dig söka i Firefox på din startskärm för Android utan att starta webbläsaren. Så här lägger du till widgeten på din startskärm för att söka ännu snabbare:

search widget android

För att ta reda på vilken version av Android du använder, hänvisar vi till dokumentationen för din enhet.

Android 5 och senare

1. Tryck ner på vilken tom plats som helst på din Android startskärm.
  2. Tryck på Widgetar.
  3. Tryck på widgeten Firefox Beta från listan.
    addfxsearchwidget
    Firefox Assistant visas nu på din startskärm.
  4. Ändra storleken för widgeten Firefox Assistant om det behövs.

Du kan också ställa in widgeten Firefox Assistant som standardapp för telefonhjälp från skärmen Inställningar > Standardappar.

Tidigare än Android 5

1. Tryck på knappen Alla appar på startskärmen.
  2. Tryck på panelen Widgetar eller svep åt höger för att komma åt det.
  3. Tryck på widgeten Firefox Search för att lägga till den på startskärmen.
    Tips Du måste hålla ner widgeten och dra den till din startskärm.
  4. Ändra storleken för widgeten Firefox Assistant om det behövs.

Du kan också ställa in widgeten Firefox Assistant som standardprogram för telefonhjälp från skärmen Inställningar > Standardappar.