Installera Thunderbird på Windows

Denna artikel beskriver hur du installerar Thunderbird på Windows.

Denna artikel gäller endast Windows.
Innan du installerar Thunderbird:

1. Besök nedladdningssidan för Thunderbird i valfri webbläsare (t.ex. Firefox eller Microsoft Internet Explorer). Sidan kommer automatiskt att rekommendera den bästa versionen av Thunderbird för dig.
    Installera Thunderbird
  2. Klicka på den gröna nedladdningslänken för att ladda ner installationsprogrammet för Thunderbird. Beroende på din anslutningshastighet, kan nedladdningen ta upp till ett par minuter. Tack för ditt tålamod… det kommer att vara värt väntan!
  3. Starta installationen genom att klicka på Kör.
    Klicka på kör
  4. Sedan följer du bara stegen (vi har gjort installattionsguiden så enkel som möjligt).
    Valkommen att installera
    Grattis, du är färdig med installationen av Thunderbird!
  5. Dubbelklicka på ikonen för Thunderbird när du vill börja kommunicera.
    double click on the thunderbird icon

Har du problem?

Här är några artiklar som kan hjälpa dig: