Installera Firefox på en Android-enhet med hjälp av Google Play

För att se om din enhet stöds, läs Kommer Firefox att fungera på min mobila enhet?
Innan du börjar: Om du har installerat och konfigurerat sync för någon version av Firefox Beta, Aurora eller Nightly, måste du avinstallera den versionen innan du konfigurerar sync på Firefox för Android.

Ladda ned och installera Firefox för Android

1. För att ladda ner och installera Firefox på din enhet, gå till Firefox nedladdningssida och tryck på nedladdningsknappen.
  2. Firefox sida öppnas på Google Play. Tryck på Installera.
  3. Godkänn behörigheter för att starta nedladdningen.
    fennec_install
  4. När nedladdningen är klar, trycker du på knappen Öppna.
    install_open1