Installera Firefox på din iPad, iPhone eller iPod

Goda nyheter! Firefox för iOS finns nu i dessa länder.

Om ditt land inte finns med i listan, håll ögonen öppna. Vi arbetar hårt för att få Firefox för iOS i din region. Anmäl dig till e-postlistan här.

Ta med dig Firefox på din iPad, iPhone eller iPod-enheter. Såhär installerar du det.

Firefox är tillgängligt på enheter med iOS 8. Se en lista över kompatibla enheter.
  1. Öppna App Store på din enhet och gå till Firefox för iOS sidan genom att söka.
  2. Tryck på Hämta.
  3. Tryck på Installera.
  4. Ange ditt Apple-ID lösenord, tryck sedan på knappen OK.

När Firefox har hämtats kommer knappen Öppna visas på sidan för App Store. Firefox-ikonen visas också på startskärmen.