Ignorera trådar

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 60529
  • Skapad:
  • Skapare: dotar
  • Kommentar: Swedish translation
  • Granskad: Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

En "tråd" är en serie relaterade e-postmeddelanden.

Ignorera trådar

Funktionen för att ignorera trådar (eller undertrådar) i Thunderbird är särskilt användbar för mailinglistor. Detta låter dig slippa läsa delar av en konversation du inte är intresserad av, medan du fortfarande kan följa med i övriga konversationer.

För att ignorera en tråd väljer du MeddelandeIgnorera tråd, eller använd kortkommandot K (från engelskans "kill", "döda"). Detta kommer markera alla meddelanden i den valda konversationen som ignererade. De ignorerade meddelandena tas inte bort, men när du kommer tillbaka till mappen kommer de inte visas i trådpanelen (som standard). Om det inkommer fler svar till samma konversation visas inte en notifiering för ny e-post för dessa svar.

Om du åter igen vill se de ignorerade trådarna, kan du markera VisaTrådarIgnorerade trådar. För att sluta ignorera tråden, välj ett meddelande och avmarkera MeddelandeIgnorera tråd

Ignorera undertrådar

Ignorera undertrådar fungerar på samma sätt som att ignorera trådar, men ignorerar endast meddelanden som är svar till undertråden som börjar från det valda meddelandet. Detta kan användas för att ignorera i övrigt intressanta konversationer som går från ämnet från ett specifikt svar.