Hur man kopierar och klistrar in text på Android?

Med Firefox för Android kan du enkelt kopiera och klistra in text direkt från en webbsida.

1. Tryck och håll kvar fingret på ett ord för att markera det på en webbsida.
  2. Dra i de två handtagen för att inkludera mängden text du vill kopiera.
    select text android
  3. När du har markerat önskad text, tryck på ikonen kopiera på verktygsfältet längst upp på skärmen:
    copy android
  4. Tryck på fältet där du vill klistra in texten. Detta kan vara adressfältet eller textfält.
  5. Tryck på ikonen klistra in på verktygsfältet.
    paste android

Din kopierade text kommer att visas i fältet.

Om du vill använda den senaste versionen av den här funktionen, se till att använda Android 6 eller senare.

Med Firefox för Android kan du enkelt kopiera och klistra in text direkt från en webbsida.

1. Tryck och håll kvar fingret på ett ord för att markera det på en webbsida.
  2. Dra i de två handtagen för att markera all text som du vill kopiera.
  3. Tryck på Kopiera i verktygsfältet som visas.
  4. Tryck och håll på fältet där du vill klistra in texten tills ett verktygsfält visas. Detta kan vara adressfältet eller textfält.
  5. Tryck på Klistra in i verktygsfältet.

Din kopierade text kommer att visas i fältet.