Hur man laddar ner och installerar Mozilla VPN på Windows

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: How to download and install Mozilla VPN on Windows

Ladda ner och installera Mozilla VPN för att ansluta till internet via en av våra säkra servrar, håll din plats och onlineaktivitet privat och lura datainsamlare.

Ditt abonnemang låter dig köra Mozilla VPN på upp till fem enheter samtidigt. Om Mozilla VPN är installerat på flera profiler på en enhet, kommer varje profil att räknas som en enhet. Om du vill veta mer, besök Are there limits to my Mozilla VPN connection?
Obs: Mozilla VPN är tillgängligt för Windows 10 (64-bitars) och Windows 11.

Så här laddar du ner och installerar Mozilla VPN på din Windows-enhet:

1. Besök https://www.mozilla.org/products/vpn/download/.
  2. Under Ladda ner Mozilla VPN för Windows klickar du på Hämta Mozilla VPN.
    Ladda ner VPN för windows
  3. Gå till mappen Nedladdningar (eller till din standarddestination för nedladdningar) och dubbelklicka på filen MozillaVPN.msi för att starta installationen.
    Tips: I Firefox och de flesta webbläsare kan du hitta nyligen nedladdade filer genom att klicka på nedladdningsikonen till höger i navigeringsfältet.
  4. Ett popup-fönster kan be dig att tillåta appen att göra ändringar på din dator. Klicka på Ja.
    VPN authorize install windows
  5. En förloppsindikator kommer att visas och installationsprocessen börjar.
    VPN installation progress windows
  6. När det är klart försvinner förloppsindikatorn och Mozilla VPN kommer att starta.
  7. Klicka på Kom igång och logga in med dina Firefox-kontouppgifter. IOm du inte har en prenumeration, besök webbplatsen Mozilla VPN och välj den plan som passar dig.
    Kom igång med VPN

Redo! Mozilla VPN-installationen är klar. Se Hur aktiverar jag Mozilla VPN? och How do I choose my server on Mozilla VPN? för nästa steg.

Relaterat innehåll