Få hjälp av gemenskapen

Ställ en fråga om Firefox, Firefox för Android, Firefox OS, WebMaker eller Thunderbird i gemenskapens supportforum

Innan du skickar din fråga bör du läsa:

Om du vill lägga till en skärmdump för att förklara din fråga bör du också läsa:

Du kan ställa en fråga i supportforumet genom att klicka på länken nedan. Du kommer att tas genom en serie av sidor som bestämmer produkten och ämnet för din fråga, så att vårt team av frivilliga bidragsgivare kan hitta den bästa personen att hjälpa dig.

Obs: Du måste registrera dig på Mozilla Support innan du kan ställa frågan, men det kommer att vara värt det!

Ställ en fråga

Ytterligare resurser

Om vår kunskapsbas inte har ett svar, kan du också prova de här andra supportresurserna: