Hantera tilläggsgenvägar i Firefox

Den här artikeln beskriver en ny funktion som finns i Firefox version 66.

Du kan nu ändra dina tilläggs tangentbordsgenvägar på sidan för tillägg.

1. Klicka på menyknappen Bilden "Fx57menu" finns inte., klicka på Tillägg och temanFx57Addons-icon Tillägg och temanFx57Addons-icon Tillägg och välj Tillägg.
  2. Klicka på kugghjulet Verktyg för alla tillägg.
    Hantera tilläggsgenvägar i Firefox
  3. Klicka på menyn Hantera genvägar för tillägg.
  4. Du ser genvägsalternativen (om de finns) för dina installerade tillägg.