Fyll i din adress automatiskt i webbformulär

Vänligen uppdatera din version av Firefox för de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Med Firefox kan du automatiskt fylla i din adress på formulär (till exempel när du beställer något online). Följ dessa steg för att hantera den här funktionen.

Obs: Firefox Nightly (en testversion av Firefox) innehåller även en funktion för att automatisk fylla i kreditkort. För mer information om tillgänglighet för formulärautomatisering, se denna Mozilla Wiki-sida.

Slå på/av autofyll

1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar.
  2. Klicka på panelen Sekretess & säkerhet.
  3. I avsnittet Formulär & lösenord, markerar du kryssrutan bredvid Autofyll adresser för att slå på eller avmarkera för att stänga av.
Vi rekommenderar att du endast aktiverar den här funktionen för privata datorer.

Redigera dina sparade adresser

Använd den här inställningen för att lägga till, ta bort eller ändra sparade adresser i Firefox.

1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar.
  2. Klicka på panelen Sekretess & säkerhet.
  3. Klicka på knappen Sparade adresser….
  4. Välj ett av följande:
    • Lägg till…: Ange en ny adress med den här knappen.
    • Redigera…: Välj den adress du vill ändra och klicka sedan på Redigera för att ändra den.
    • Ta bort: Välj den adress du vill radera och klicka sedan på Ta bort.
  5. Klicka på x för att spara dina ändringar och stäng fönstret.