Åtgärder på sidan i Firefox Focus

Den här sidan beskriver några nya funktioner i Firefox Focus. Om ditt Firefox Focus ser annorlunda ut, oroa dig inte. Du kommer att kunna hämta den nya versionen snart.

Sidåtgärdsmenyn i Firefox Focus låter dig göra mer med en webbsida än att surfa. Dela sidor med vänner eller skicka dem till andra appar eller öppna dem i andra webbläsare. Du kan också hitta text på en sida eller visa skrivbordsversionen av en sida från åtgärder på sidan.

1. Tryck på sidåtgärdsmenyn (tre punkter) i adressfältet.
    page actions focus ios
  2. Välj från följande åtgärder:
    • Dela sida med...: skicka en sida till en annan app via delningsmenyn på din iPhone eller iPad.
    • Öppna i...: öppna sidan i en annan webbläsare som du har installerat.
    • Kopiera adress: kopiera sidans webbadress så att du kan klistra in den i en annan app.
    • Hitta på sidan: sök efter text på sidan du är på.
    • Begär datorwebbplats: visa datorversionen av en sida