Firefox Focus för Android - Vanliga frågor

Tack för att du provar Firefox Focus för Android. Här är några kända problem som vi arbetar hårt med att förbättra, stanna kvar med oss och fler bra saker kommer att komma till dig.

Hur tar jag skärmdumpar?

Skärmdumpar är avstängda medan Firefox Focus är i dolt läge, men du kan ändra det i inställningsmenyn. Se I can't take screenshots on Firefox Focus för stegvisa instruktioner.

Varför kan jag inte titta på videor i helskärm på vissa webbplatser?

Videor på vissa webbplatser kan inte visas i helskärm på Firefox Focus for Android, men vi har löst det här problemet på Vimeo. Detta är ett känt problem som vi arbetar hårt med att lösa.

Jag ser inga dialogrutor

Du använder en tidig version av Firefox Focus (tack för att du hjälper oss att förbättra den!) som ännu inte stöder dialogrutor. Vi utarbetar en lösning på detta, så håll dig uppdaterad.

Blockeras trackers per webbplats eller under hela min session?

Indikatorn Trackers blockerade i menyn i Firefox Focus visar hur många som är blockerade på den specifika webbplatsen.