Certifikatvarningar i Firefox för iOS

Som standard håller Firefox din information säker genom att varna dig när en webbsidas anslutning inte är säker. Om du är säker på att du vill ansluta till en potentiellt osäker webbsida erbjuder Firefox nu valet att ignorera varningen på din iOS enhet.

Gör enbart detta med webbplatser som du litar på.
  1. När du ser varningssidan, tryck Avancerat.
    avancerat_certifikatfel
  2. Tryck på Besök sidan ändå.
    ignorera_cert_ios_4.0
För att förhindra certifikatvarningar i framtiden, kontakta ägaren av sidan och be dem fixa sitt certifikat.