Autokomplettera webbadresser i adressfältet i Firefox Focus för iOS

Den här sidan beskriver några nya funktioner i Firefox Focus. Om ditt Firefox Focus ser annorlunda ut, oroa dig inte. Du kommer att kunna hämta den nya versionen snart.
Firefox Focus för iOS hjälper dig att komma till webbplatser snabbare med autokomplettering av webbadresser. Den här funktionen är aktiverad som standard, men du kan stänga av den och hantera dina anpassade webbadresser.

Aktivera eller inaktivera autokomplettering

1. [[Template:focussettings]
  2. Tryck på alternativet Autokomplettera webbadress under SÖK.
  3. Tryck på reglaget bredvid det alternativ du vill aktivera:
    • LISTA STANDARDWEBBADRESSER: Aktiverar autokomplettering i adressfältet för de populäraste webbplatserna.
    • LISTA ANPASSADE WEBBADRESSER: Aktiverar autokomplettering för webbadresser som du anger själv.
  4. Tryck på bakåtpilen för att spara dina ändringar och återgå till föregående skärm.

Lägg till dina egna länkar

1. Tryck på knappen Meny och tryck sedan på Inställningar.
  1. Tryck på ikonen Inställningar (kugghjul) i adressfältet.
    settings icon focus ios
  2. Tryck på alternativet Autokomplettera webbadress under SÖK.
  3. Tryck på reglaget Autokomplettera under LISTA ANPASSADE WEBBADRESSER för att aktivera den.
  4. Tryck på Anpassade webbadresser.
  5. Tryck på + Lägg till anpassad webbadress.
  6. Ange de länkar du vill lägga till.
  7. Tryck på Spara längst upp till höger för att behålla dina ändringar.