Stänga den enda fliken stänger fönstret

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Denna artikel gäller för ändringar gjorda i Firefox 3.5 och senare och gäller inte Firefox 2 eller 3.0.x.

I Firefox 3.5 ändrades standardinställningen till att alltid visa flikfältet. Kortkommandot CtrlCmd+W ändrades så att det stängde fönstret när man stängde den enda (sista) fliken. Detta kommer att avsluta Firefox om det är det enda Firefoxfönstret som är öppet.

Återställ möjligheten att stänga den enda fliken utan att stänga fönstret

Last Tab Close Button-tillägget gör att, istället för att stänga fönstret, öppnas en blank sida. Den återställer också stäng-knappen för den enda fliken så att den även kan stängas med musen.