Exportera bokmärken som HTML

Den här artikeln förklarar hur du exporterar dina bokmärken till en HTML-fil, som kan användas som en backup eller för import till en annan webbläsare.

1. Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte.Fx89menuButton för att öppna menypanelen. Klicka på knappen Bibliotek 57 library icon i verktygsfältet. (Om du inte ser den där, klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte. och klicka sedan på Bibliotekklicka på menyknappen Bilden "fx89menuButton" finns inte..) Klicka på Bokmärken och klicka sedan på fältet Visa alla bokmärkenHantera bokmärken längst ner.

2. Från verktygsfältet i biblioteksfönstret klickar du på knappen Importera och säkerhetskopiera
    Fx80BookmarksLibrary-mac
    Importera och säkerhetskopiera och välj Exportera bokmärken till HTML… i rullgardinsmenyn.
    Exportera till HTML

Fx80BookmarksLibrary-linux
  3. I fönstret som öppnas för att exportera bokmärken, välj en plats för att spara filen, som heter bookmarks.html som standard. Skrivbordet är vanligtvis en bra plats, men någon plats som är lätt att komma ihåg kommer att fungera.
  4. Klicka på knappen Spara. Fönstret för att exportera bokmärken kommer att stängas.
  5. Stäng biblioteksfönstret.

Dina bokmärken har nu exporterats från Firefox. Bokmärkena du sparade i HTML-filen är nu redo att importeras till en annan webbläsare.