Exportera bokmärken som HTML

Den här artikeln förklarar hur du exporterar dina bokmärken till en HTML-fil, som kan användas som en backup eller för import till en annan webbläsare.

1. Klicka på knappen bokmärken Bookmarks button win 2 till höger om navigeringsfältetPå menyraden, klicka på BokmärkenHögst upp i Firefox-fönstret, klicka på menyn Bokmärken och välj Visa alla bokmärken för att öppna biblioteksfönstret.

Klicka på knappen bokmärken Bookmarks-29 och välj Visa alla bokmärken för att öppna biblioteksfönstret.

2. Från verktygsfältet i biblioteksfönstret klickar du på knappen f60cc26c38fc04cce87eb6ea6ec8c400-1259975468-619-1.png Importera och säkerhetskopiera och välj Exportera bokmärken till HTML....
    Exportera bokmärke
  3. I fönstret som öppnas för att exportera bokmärken, välj en plats för att spara filen, som heter bookmarks.html som standard. Skrivbordet är vanligtvis en bra plats, men någon plats som är lätt att komma ihåg kommer att fungera.
  4. Klicka på knappen Spara. Fönstret för att exportera bokmärken kommer att stängas.
  5. Stäng biblioteksfönstret.

Dina bokmärken har nu exporterats från Firefox. Bokmärkena du sparade i HTML-filen är nu redo att importeras till en annan webbläsare.