Exportera bokmärken som HTML

Exporterade bokmärken kan användas som säkerhetskopiering eller för att importeras i en annan webbläsare.

1. I Menyfältet, högst upp i Firefox-fönstret, välj Bokmärken och sedan Ordna bokmärken... i rullgardinsmenyn.

5e4401ea9aa0cc4347c47bce409266d7-1274889812-88-1.png bookmarkstohtml-en-mac-1.png

2. I Biblioteket som öppnas kan du ordna dina bokmärken. I Biblioteks-fönstret, välj Importera och säkerhetskopiera, och sedan Exportera HTML... i rullgardinsmenyn.

5e4401ea9aa0cc4347c47bce409266d7-1274890213-440-1.png bookmarkstohtml-en-mac-2.png

3. Dialogrutan för Exportera bokmärkesfilen dyker nu upp. Välj en plats på datorn, som du kommer ihåg, för att spara filen. Skrivbordet är ofta lätt att komma ihåg, men vilken plats som helst som är lätt att komma ihåg duger.

Dina bokmärken har nu exporteras från Firefox och är redo att importeras i en annan webbläsare.