How to generate a secure password in Firefox

Askush nuk ka ndihmuar ende të përkthehet ky artikull. Nëse dini tashmë si funksionon përkthimi i artikujve të SUMO-s, filloni të përktheni që tani. Nëse doni të mësoni se si të përktheni artikuj për SUMO-n, ju lutemi, filloni nga këtu.
This article describes how to generate a secure password in Firefox version 74 and above.

When creating a new account on a website, it can be difficult to think of a unique and secure password. When signing up for a new account on a website, Firefox can generate a secure password for you.

To generate a new password

Firefox can automatically generate random, secure passwords for you when you're creating an account:

 1. Click the password field on a website. The secure password option will automatically display.
 2. Click Use a Securely Generated Password to fill in the field. Firefox will also save your new login for that site.
  • If the generated password does not meet the website requirements, clicking on the password field will reveal (unmask) the password so you can edit it to meet the requirements.
 1. Click on the password field.
 2. Right-clickHold down the control key while you click on the password field to open the Context Menu.
 3. Select Use Generated Password…
  use-generated-password
 4. Firefox will generate a password. Click Use a Securely Generated Password to autofill the field with this password.
  generated-password
 5. Firefox will save the password for this website in Lockwise. The password can then be retrieved to confirm the password.

To view and edit your passwords, see Manage passwords on Firefox desktop with Firefox Lockwise.

Tip: If coming up with your own password, remember not to reuse passwords between sites or have a password that is easy to guess, click here to learn more about how to create your own secure password.

Qe i dobishëm ky artikull?

Ju lutemi, prisni...

Në shkrimin e këtij artikulli ndihmuan këta persona të mirë:

Illustration of hands

Vullnetar

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër