Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Learn More

Missing min/max/close buttons

more options

Hello. I don't know which Firefox release broke this essential feature. The problem started after I enabled Aero in my Windows 7 system. It happens often if I have an open tab with https://www.o2tv.cz/ which uses some DRM to play TV content.

Hello. I don't know which Firefox release broke this essential feature. The problem started after I enabled Aero in my Windows 7 system. It happens often if I have an open tab with https://www.o2tv.cz/ which uses some DRM to play TV content.
Priložené obrázky

Všetky odpovede (15)

more options

Can you restore Firefox to the default theme to see if it makes a difference. Let me boot to Win 7 and check.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Upravil(a) jonzn4SUSE dňa

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

......

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

The problem does not happen with the built-in default theme. But it seems to happen with any theme that features a bitmap (image).

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Then they aren't themes then. Did you look at firefox theme page.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Of course they are Firefox themes, omg. I have disabled all extensions, with no effect. So the problem is inside Firefox itself. Now it started happening on my pinned Google Calendar. Gmail is ok, Calendar in the 2nd tab triggers the bug.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Provide the name of that theme you're using and I'll see if I can replicate the issue.

Upravil(a) jonzn4SUSE dňa

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Found it. Let me go try it on Win 7. I would think if there's an issue with theme you would need to contact the creator.


Japanese Tattoo by enguyen-1364597692.39 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/japanese-tattoo/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Not able to replicate the issue. see screenshot ---> https://paste.opensuse.org/5971996 You are just special.  ;-)) Do you have the same issue under a different Windows account?

Upravil(a) jonzn4SUSE dňa

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

It happened with "Japanese Tattoo", "simple solid teal time" and "Two little birds". It will occur with tons of other themes as I have written.

This is pointless if no developer reads this :( The bug is hard to reproduce and probably depends on open tabs. But that does not mean that the bug does not exist!

I might be better digging through source code and compiling it myself...

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Are those (.titlebar-buttonbox-container) buttons present if you check this with the Browser Toolbox?

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Hello cor-el. I am sorry. Gmail completedly stopped working in my Firefox so I was forced to quit it and start anew. Oops I wanted to write that the bug does not manifest anymore but it does.

Those buttons are indeed present. Though sometimes they are invisible. When they are "invisible", they work as expected when clicked. Their tooltip displays on mouseover after a while. And I can see their colored shadow outside Firefox windows's frame (everything pertaining to Aero on).

So either the buttons are not rendered or (more probably) they are rendered and later replaced by a theme's bitmap.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Attaching a screenshot. Hopefully relevant.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Maybe you can try to give them a higher z-index or try background: unset !important; or change the background otherwise.

Pomohla vám táto odpoveď?

more options

Tried changing that z-index, but the Toolbox did not allow me to. I tried to find the background rule but I could not find it. Please see the attached picture. This is the best I have been able to find (right middle pane):

  • --lwt-header-image
  • --lwt-accent-color

After disabling both of these, the buttons reappeared on https://www.o2tv.cz/. Bitmap and color fill were gone, that part of the window was translucent. But the buttons reappeared.

Pomohla vám táto odpoveď?

Položiť otázku

Ak chcete pridať odpoveď, musíte sa prihlásiť k svojmu účtu. Ak účet doteraz nemáte, položte novú otázku.