Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Learn More

Proč jste mi přepsali pozadí z bílého na tmavé

  • 1 resposta
  • 1 tem este problema
  • 1 visualização
  • Última resposta por poljos

more options

Jak si můžete dovolit i u mého zvoleného vzhledu přepsat aktualizací pozadí z bílého na tmavé. U mého oblíbeného vzhledu prohlížeče nelze toto nijak změnit zpět. CO SI O SOBĚ VŮBEC MYSLÍTE. OKAMŽITĚ TO VRAŤTE ZPĚT. KDYŽ TO PŘEDTÍM TAK MOHLO BÝT, A DOPLNĚK JSEM NIJAK NEAKTUALIZOVALA, TAK JAK JE TOTO MOŽNÉ??????

MÁM PRÁVO MÍT POZADÍ BÍLÉ, A ŽÁDÁM VÁS O OKAMŽITOU NÁPRAVU !!!!!!!!!!! MÁM KONKRÉTNĚ NA MYSLI POZADÍ DOMOVSKÉ STRÁNKY A VEŠKERÉHO NASTAVENÍ PROHLÍŽEČE.

Jak si můžete dovolit i u mého zvoleného vzhledu přepsat aktualizací pozadí z bílého na tmavé. U mého oblíbeného vzhledu prohlížeče nelze toto nijak změnit zpět. CO SI O SOBĚ VŮBEC MYSLÍTE. OKAMŽITĚ TO VRAŤTE ZPĚT. KDYŽ TO PŘEDTÍM TAK MOHLO BÝT, A DOPLNĚK JSEM NIJAK NEAKTUALIZOVALA, TAK JAK JE TOTO MOŽNÉ?????? MÁM PRÁVO MÍT POZADÍ BÍLÉ, A ŽÁDÁM VÁS O OKAMŽITOU NÁPRAVU !!!!!!!!!!! MÁM KONKRÉTNĚ NA MYSLI POZADÍ DOMOVSKÉ STRÁNKY A VEŠKERÉHO NASTAVENÍ PROHLÍŽEČE.

Todas as respostas (1)

more options

Hehe, jak poroučíš, Milosti.

Tady ti nikdo nic nepředělával, protože k tomu nemá prostředky. Až ochladneš, můžeš si postěžovat tady: https://bugzilla.mozilla.org