Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Learn More

Teljes méretben indulás

  • 2 respostas
  • 1 tem este problema
  • 2 visualizações
  • Última resposta por Laca

more options

Sziasztok!

Kerestem, de nem találtam választ. Indításnál a Firefox kis ablakban indul. Teljes méretben szeretném ha indulna. Tehát nem a teljes képernyős méretet keresem, hanem a teljes méretű ablakban indulást. Van valami ötletetek?

Sziasztok! Kerestem, de nem találtam választ. Indításnál a Firefox kis ablakban indul. Teljes méretben szeretném ha indulna. Tehát nem a teljes képernyős méretet keresem, hanem a teljes méretű ablakban indulást. Van valami ötletetek?

Todas as respostas (2)

more options

Szia!

Ilyen beállítás konkrétan nincs, viszont normális esetben a Firefox megjegyzi, hogy a bezáráskor mekkora volt az ablak, szóval ha teljes méretben zárod be, akkor úgy is nyílik ki.

Azért írom, hogy normális esetben, mert például az ujjlenyomat-készítés elleni módban (privacy.resistfingerprinting=true esetén, melyet például a Tor böngésző alapértelmezetten használ) mindig egy adott méretben nyílik meg. Véletlenül ezt nem állítottad be?

Üdv, Balázs

more options

Balázs Meskó írta

Szia! Ilyen beállítás konkrétan nincs, viszont normális esetben a Firefox megjegyzi, hogy a bezáráskor mekkora volt az ablak, szóval ha teljes méretben zárod be, akkor úgy is nyílik ki. Azért írom, hogy normális esetben, mert például az ujjlenyomat-készítés elleni módban (privacy.resistfingerprinting=true esetén, melyet például a Tor böngésző alapértelmezetten használ) mindig egy adott méretben nyílik meg. Véletlenül ezt nem állítottad be? Üdv, Balázs

Akkor ez valami bug, mert frissen telepített illetve letöltött Windows 10 illetve 11-nél is ezt csinálja. Most szedtem le egy régebbi telepítésű céges laptopra amin 10 van, ott is ilyen.