Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Learn More

Színes, homályos betűk.

  • 4 respostas
  • 5 têm este problema
  • 45 visualizações
  • Última resposta por wallas

more options

Üdv!

Szomorúan tapasztalom, hogy a firefox böngészőt használva színes, homályos betűkkel találkozom, ami felettébb zavaró. Míg a régi változatokban lehetett ezt a hibát orvosolni a gfx.content.azure.enabled, false-ra való állításával, az új verziókban ez a funkció már nincs bent, egyénileg szerkesztve sem működik.

A kérdésem az lenne, van-e fix megoldás erre, vagy több mint 6 évnyi firefox használat után, mondjak le róla és keressek más böngészőt ahol nyoma sincs-e problémának?

Előre is köszönöm a segítséget.

Windows 8.1 enterprise operációs rendszert használok, HD 4850-es videkártyával.

Üdv! Szomorúan tapasztalom, hogy a firefox böngészőt használva színes, homályos betűkkel találkozom, ami felettébb zavaró. Míg a régi változatokban lehetett ezt a hibát orvosolni a gfx.content.azure.enabled, false-ra való állításával, az új verziókban ez a funkció már nincs bent, egyénileg szerkesztve sem működik. A kérdésem az lenne, van-e fix megoldás erre, vagy több mint 6 évnyi firefox használat után, mondjak le róla és keressek más böngészőt ahol nyoma sincs-e problémának? Előre is köszönöm a segítséget. Windows 8.1 enterprise operációs rendszert használok, HD 4850-es videkártyával.

Todas as respostas (4)

more options

kedves wallas Béta verziót használsz? Üdv

more options

Tisztelt Tomi55!

Teljesen mindegy Béta vagy stabil verziót használok. Az említett gfx.content.azure.enabled funkció hiánya a gond azt hiszem. Mauálisan létre is hoztam, de semmi változás nem történt.

more options

Kedves wallas!

Valószínűleg a Firefox fejlesztők eltávolították ezt a funkciót a böngészőből. Ha jól tudom, mint BETA tester küldhetsz javítási/átformálási tanácsokat. Megpróbálok később utánajárni ezeknek a dolgoknak. Üdv.

more options

Tisztelt Tomi55!

Megköszönném. További szép napot.