Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Google drive

  • 2 respostas
  • 1 tem este problema
  • 1 visualização
  • Última resposta de tess.richter

more options

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč mi nefunguje stahování z google disku i přesto, že mám povolený edit souborů. Nelze mi stahovat žádný soubor, ať je v mé složce, nebo té sdílené. Vždy když kliknu na "download", začne se načítat stránka (vlevo dole), ale nezobrazí se ani okno s otázkou jestli soubor otevřít nebo uložit. Načítání stránky se zruší a neděje se nic. Co s tím, prosím?

Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč mi nefunguje stahování z google disku i přesto, že mám povolený edit souborů. Nelze mi stahovat žádný soubor, ať je v mé složce, nebo té sdílené. Vždy když kliknu na "download", začne se načítat stránka (vlevo dole), ale nezobrazí se ani okno s otázkou jestli soubor otevřít nebo uložit. Načítání stránky se zruší a neděje se nic. Co s tím, prosím? Děkuji

Todas as respostas (2)

more options

Zkus nouzový režim Firefoxu (Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky). Problémem může být i antivirák (vypnout, nastavit nebo odinstalovat).

more options

Tak vše jsem zkusila a nepomohlo, ale napadlo mě kliknout ještě na ikonku "tisk" a obrázek nebo soubor se mi otevřel v novém okně, objevila se tabulka s tiskem, který jsem stornovala, a pak u obrázku dala klasicky pravým a "uložit obrázek jako" a u souboru PDF, který se otevřel v Adobe, ikonku "stáhnout dokument" a tabulka se již objevila. Přímo na Drive to ale stále nejde. Nicméně děkuji za rady.