Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Pojavlja se popup Firefox 57.0 update (firefox requires a manual update), ki ga ni mogoče zapreti.

  • 1 odpowiedź
  • 1 osoba ma ten problem
  • 6 wyświetleń
  • Ostatnia odpowiedź od Lan

more options

Občasno se, čeprav imam naložen Adblocker, odpre popup (priložen), ki ga nikakor ne morem zapreti. To je tudi edini popup, ki se pojavlja s trenutnim adblockerjem. Če želim nadaljevati delo, moram iti v task manager zapreti firefox. To se pojavlja zadnji teden. Prosim za navodila, kako se tega rešiti, ker čisto zablokira firefox in vse, kar imam odprto, se izgubi. Ker ne vem, kdaj se bo pojavilo, se počasi začenjam izogibati rabi firefoxa.

Wszystkie odpowiedzi (1)

more options

Nina, pozdravljeni,

Firefox se posodablja samodejno v ozadju in največ, kar prikaže, so obvestilca v spodnjem desnem kotu zaslona. Kakršnakoli drugačna opozorila o posodobitvah, sploh kričeče ali vsiljive popupe, verjetno prikazuje kak virus ali oglaševalski program. Firefox vedno prenašajte le z uradne Mozilline strani, posodobitve pa lahko vedno preverite tako, da v Firefoxovem meniju Pomoč izberete O Firefoxu.

Preglejte svoj računalnik s protivirusnim programom in očistite morebitno zlonamerno programsko opremo, morebitne spletne strani, ki ponujajo lažne posodobitve za Firefox, pa lahko prijavite Googlu.

Pozdrav, Lan