Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Spoštovani! Po neumnosti sem ustvaril dvo-stran za "KLIK" v istem oknu drugega zavihka. Nikakor ne najdem ukazov, da povrnem stanje ekrana na normalno. Miran G

  • 4 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 1 wyświetlenie
  • Ostatnia odpowiedź od lovenny

more options

Spoštovani hekerji!

V prvoodprtem oknu se mi odpre okno "KLIKA" na levi strani ekrana kot del tega prvoodprtega okna. (Mozzila, Google, ali katerokoli drugega.) To funkcijo sem po neumnosti nastavil sam, zdaj pa nikakor ne najdem ukazov v Firefoxu da bi jo ukinil. To je, da bi se mi KLIK odprl v samostojnem oknu. Ker je to zelo moteče pri pregledovanju bančnih izpiskov bi se tega videza rad rešil. Slike ekrana ne morem priložiti, ker mi Firefox to sliko ekrana nalaga v neskončnost. Hvala vam! lovenny

Spoštovani hekerji! V prvoodprtem oknu se mi odpre okno "KLIKA" na levi strani ekrana kot del tega prvoodprtega okna. (Mozzila, Google, ali katerokoli drugega.) To funkcijo sem po neumnosti nastavil sam, zdaj pa nikakor ne najdem ukazov v Firefoxu da bi jo ukinil. To je, da bi se mi KLIK odprl v samostojnem oknu. Ker je to zelo moteče pri pregledovanju bančnih izpiskov bi se tega videza rad rešil. Slike ekrana ne morem priložiti, ker mi Firefox to sliko ekrana nalaga v neskončnost. Hvala vam! lovenny

Wszystkie odpowiedzi (4)

more options

Pozdravljeni!

Če prav razumem vašo težavo, ste zavihek Klika pripeli v okno. Odpnete ga tako, da z desno miškino tipko kliknete nanj in izberete Odpni zavihek.

Lep pozdrav, Lan

more options

Dragi Lan! Očitno je moj problem druge vrste. lovenny

P.S. :No, danes se je slika takoj naložila!

more options

Opravičujem se za nesporazum in hvala za sliko. Če kliknete X nad stranjo Klik-a, ali stran ne izgine?

Takega prikaza strani Firefox sam od sebe ni zmožen, tako da imate verjetno nameščeno razširitev, ki to dela. Da se težava ne bi več ponovila, vam predlagam, da to razširitev izklopite, to pa storite tako:

  1. Kliknite gumb menija Slika "new fx menu" ne obstaja. desno zgoraj v oknu in izberite Dodatki.
  2. Na levi kliknite Razširitve. Če je na seznamu navedena razširitev, ki omogoča odpiranje takih "podoken" (All-in-one sidebar ali kaj podobnega), poleg nje kliknite gumb Onemogoči.

Sporočite, ali ste uspeli odpraviti težavo in če potrebujete več pomoči :)

Lan

more options

Spoštovani g.Lan!

Moja težava je v STRANSKI VRSTICI ZAZNAMKA!

Možnost: Prikaži okno na levi strani ekrana sem nehote pritisnil PRED ČIŠČENJEM "smeti" na uradnem servisu. Zdaj pa te funkcije slike ne morem zbrisati pri "KLIKU". Lahko si sicer pomagam z levim in desnim trakom, vendar to ni to! (Okno "KLIKA" je integralna leva polovica okna, ki sem ga naložil PREJ !) Živeli!

M.Gornik lovenny