Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

inloggen met eid kaartlezer

more options

Beste, Met mijn eid kaartlezer kan ik met mijn id verbinding maken en werken, maar met de id van mijn echtgenote krijg ik steeds de foutmelding " beveiligde verbinding mislukt " " foutcode : sec error pkcs 11 general error ". Kan je dit oplossen A.U.B. Vriendelijke groet, Simon Almey

Beste, Met mijn eid kaartlezer kan ik met mijn id verbinding maken en werken, maar met de id van mijn echtgenote krijg ik steeds de foutmelding " beveiligde verbinding mislukt " " foutcode : sec error pkcs 11 general error ". Kan je dit oplossen A.U.B. Vriendelijke groet, Simon Almey

All Replies (7)

more options

Dit lijkt een probleem aan de serverzijde te zijn: https://stackoverflow.com/questions/14996630/getting-sec-error-pkcs11-device-error-while-using-https en https://superuser.com/questions/1672385/firefox-unable-to-login-via-smart-card-pin-on-company-websites. Er is een oude bug, maar die is al 3 jaar geleden opgelost.

Welke versie van Firefox gebruikt u?

Helpful?

more options

Goede morgen, Ik gebruik 126.0 van firefox als het dat is wat U bedoeld

Helpful?

more options

Bedankt voor de reactie, ik bedoelde inderdaad het versienummer. We kunnen een oudere versie van Firefox als oorzaak in elk geval uitsluiten :)

Is het mogelijk enkele schermafdrukken te delen waarin het probleem zichtbaar is? Het liefst zodanig dat de volgorde van handelingen die tot het probleem leiden duidelijk is. Probeer het delen van privacygevoelige gegevens te vermijden, dus e-mailadressen, wachtwoorden, onnodige achtergrond e.d. svp even verwijderen/onleesbaar maken.

Endret av Mark Heijl

Helpful?

more options

Hierbij 2 schermafdrukken, verder geraak ik niet.

Helpful?

more options

Hebt u al eens geprobeerd aan te melden via een andere browser? Mogelijk dat het probleem niet in de browser zit. Als het u namelijk zelf wel lukt om via deze methode aan te melden, zoals u in uw eerste bericht meldt, dan zou het probleem niet binnen Firefox hoeven te liggen, maar bij de website waar uw echtgenote probeert aan te melden, of in de hardware of smartcard waarmee u dit probeert. U zou ook eens kunnen proberen contact te leggen met de instantie waar u probeert aan te melden en het probleem voor te leggen, wellicht weten zij vanuit hun expertise iets meer te vertellen.

Helpful?

more options

Bedankt voor de info.

Helpful?

more options

Geen probleem, laat even iets weten als het probleem is opgelost en wat de oplossing was, of als het probleem hardnekkig is en dieper graven nodig is.

Helpful?

Still et spørsmål

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.