Ytelsesinnstillinger for Firefox

Firefox bruker automatisk innstillinger som virker beste med din datamaskin. Du kan endre disse på InnstillingerInnstillinger siden til Firefox:

1. I menylinjen på toppen av skjermen, klikk på Firefox og velg Innstillinger.Klikk på menyknappen Fx89menuButton og velg Innstillinger.
  2. I Genereltpanelet, rull ned til avsnittet Ytelse.
  3. Fjern merket i boksen ved siden av Bruk anbefalte ytelsesinnstillinger.

Fx110WinNorskYtelsesInnstillinger
Etter det kan du endre:

Bruk maskinvareakselerasjon når tilgjengelig: Denne innstillingen gjør det mulig for Firefox å bruke grafikkprosessoren i datamaskinen din, om den er tilgjengelig, i stedet for hovedprosessoren, for å prosessere grafikk-tungt nettinnhold som videoer og spill. Det avlaster resten av datamaskinen så den kan kjøre andre programmer, som Firefox, raskere. Dette er valgt som standard, men funksjonen er ikke tilgjengelig for alle grafikk-prosessorer. Du må kjøre en omstart av Firefox før denne endringen begynner å virke.