Tilbakestill innstillinger i Firefox for feilsøking og løsning av problemer

Tilbakestilling av innstillinger (zoom, faner, sikkerhet, nettverk, kryptering, oppdateringer, hvor nedlastede filer lagres, etc.) er en av mange prosedyrer som kan hjelpe i feilsøking av problemer i Firefox. Vi forklarer to måter du kan gjøre dette.

Løsning 1: Tilbakestill Firefox til standard

Merk: Når du bruker oppfriskingsfunksjonen vil dine bokmerker, historikk, åpne faner, vinduer, passord, infokapsler og skjema auto-fyll informasjon bli lagret. Men, dine utvidelser og temaer vil bli slettet og dine instillinger blir tilbakestilt.Når du bruker tilbakestillingsfunksjonen vil dine bokmerker, historikk, åpne faner, vinduer, passord, inforkapsler, og skjema auto-fyll informasjon bli lagret. Men dine utvidelser og temaer blir fjernet, og dine instillinger blir tilbakestilt.Når du bruker tilbakestill funksjonen vil dine bokmerker, historikk, passord, infokapsler og skjema auto-fyll informasjon bli lagret. Men dine utvidelser og temaer vil bli fjernet; åpne faner, vinduer og fane-grupper vil ikke bli lagret; og dine preferanser vil bli tilbakestilt. Lær mer.
  1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Hjelp-menyen og velg Feilsøking.Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen, gå til Hjelp-undermenyen og velg Feilsøking.I menylinjen, velg Hjelp-menyen og velg Feilsøking.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke klarer finne Hjelp-menyen kan du skrive inn about:support i adresselinjen for å gå til Feilsøking-siden.
  2. Trykk på knappen Tilbakestill Firefox øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som vises.
  4. Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og deretter vil Firefox åpnes igjen.Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Ferdig, og deretter vil Firefox åpnes igjen.
  1. Trykk på meny-knappen New Fx Menu og deretter trykk på hjelp Help-29 .
  2. Fra Hjelp-menyen, velg Feilsøking.
    Dersom du ikke klarer vise Hjelp-menyen kan du skrive about:support i adresselinjen for å åpne Feilsøking-siden.
  3. Trykk på Tilbakestill Firefox …-knappen øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For å fortsette må du trykke Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  5. Firefox vil lukkes og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og Firefox vil åpnes igjen.
  1. Trykk på denne Button of type "Oppdater" does not exist. knappen hvis du besøker denne siden i Firefox (det fungerer ikke hvis du bruker en annen nettleser). Du kan også finne en Oppdater knapp øverst i høyre hjørne av Firefoxabout:support Feilsøkingsinformasjons siden.
  2. For å fortsette, trykk Oppdater Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  3. Firefox vil lukkes for å oppdatere seg. Når den er ferdig vil et vindu liste din importerte informasjon. Trykk på Fullfør og Firefox vil åpnes.

Merk: Det er også en Oppdater Firefox Tilbakestill Firefox knapp iFirefox Sikker modus vinduet, Hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Løsning 1: tilbakestill Firefox

Merk: Når du bruker oppfriskingsfunksjonen vil dine bokmerker, historikk, åpne faner, vinduer, passord, infokapsler og skjema auto-fyll informasjon bli lagret. Men, dine utvidelser og temaer vil bli slettet og dine instillinger blir tilbakestilt.Når du bruker tilbakestillingsfunksjonen vil dine bokmerker, historikk, åpne faner, vinduer, passord, inforkapsler, og skjema auto-fyll informasjon bli lagret. Men dine utvidelser og temaer blir fjernet, og dine instillinger blir tilbakestilt.Når du bruker tilbakestill funksjonen vil dine bokmerker, historikk, passord, infokapsler og skjema auto-fyll informasjon bli lagret. Men dine utvidelser og temaer vil bli fjernet; åpne faner, vinduer og fane-grupper vil ikke bli lagret; og dine preferanser vil bli tilbakestilt. Lær mer.
  1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Hjelp-menyen og velg Feilsøking.Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen, gå til Hjelp-undermenyen og velg Feilsøking.I menylinjen, velg Hjelp-menyen og velg Feilsøking.
    Reset Firefox 1 - WinXP Troubleshooting info - win Troubleshooting info - mac Troubleshooting info - lin
    Hvis du ikke klarer finne Hjelp-menyen kan du skrive inn about:support i adresselinjen for å gå til Feilsøking-siden.
  2. Trykk på knappen Tilbakestill Firefox øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset Firefox 2 - WinXP Reset Firefox - Win - 1 Reset Firefox - Mac - 1 Reset Firefox - Lin - 1
  3. For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.For å fortsette, trykk på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som vises.
  4. Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og deretter vil Firefox åpnes igjen.Firefox vil lukkes, og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Ferdig, og deretter vil Firefox åpnes igjen.
  1. Trykk på meny-knappen New Fx Menu og deretter trykk på hjelp Help-29 .
  2. Fra Hjelp-menyen, velg Feilsøking.
    Dersom du ikke klarer vise Hjelp-menyen kan du skrive about:support i adresselinjen for å åpne Feilsøking-siden.
  3. Trykk på Tilbakestill Firefox …-knappen øverst til høyre i Feilsøking-siden.
    Reset 29 Win Reset 29 Mac Reset 29 Lin
  4. For å fortsette må du trykke Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  5. Firefox vil lukkes og tilbakestilles. Når det er ferdig vil et vindu vise hvilken informasjon som ble importert. Trykk på Fullfør, og Firefox vil åpnes igjen.
  1. Trykk på denne Button of type "Oppdater" does not exist. knappen hvis du besøker denne siden i Firefox (det fungerer ikke hvis du bruker en annen nettleser). Du kan også finne en Oppdater knapp øverst i høyre hjørne av Firefoxabout:support Feilsøkingsinformasjons siden.
  2. For å fortsette, trykk Oppdater Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  3. Firefox vil lukkes for å oppdatere seg. Når den er ferdig vil et vindu liste din importerte informasjon. Trykk på Fullfør og Firefox vil åpnes.

Merk: Det er også en Oppdater Firefox Tilbakestill Firefox knapp iFirefox Sikker modus vinduet, Hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Løsning 2: Slett innstillingsfilene til Firefox

På toppen av Firefox vinduet, trykk Firefox knappen, gå over til Hjelp menyenPå menybaren, trykk Hjelp menyenPå toppen av Firefox vinduet, trykk Hjelp menyen og velg Start på nytt uten utvidelser.... Firefox vil starte opp med Firefox sikkert modus dialogen.
Merk: Du kan også starte Firefox i sikkert modus ved å holde nede shift tasten mens du starter Firefox.holde nede option tasten mens du starter Firefox.avslutte firefox for så å gå til Terminal og utføre: firefox -safe-mode
Du kan trenge å spesifisere Firefox installasjons banen (som F.eks. /usr/lib/firefox)
Trykk på menyknappen New Fx Menu , trykk hjelp Help-29 og velg Start på nytt uten utvidelser.... Firefox vil starte med Firefox sikker modus dialogen.
Merk: Du kan også starte Firefox i sikker modus ved å holde shift tasten nede mens du starter Firefox.holde alternativ tasten nede mens du starter Firefox.avslutte Firefox, gå til din Terminal og utføre kommandoen: firefox -safe-mode
Det kan være nødvendig å spesifisere Firefox installasjonsbane (som for eksempel /usr/lib/firefox)

1. Trykk for å huke av for Tilbakestill alle brukerinnstillinger til standard.

2. For å lagre endringene, trykk på Lagre endringer og start på nytt. Firefox vil nå startes på nytt med innstillingene endret til standard.
  1. På toppen av Firefox-vinduet, trykk på Firefox knappen og gå over til Hjelp menyenPå toppen av menylinjen, trykk Hjelp menyenPå toppen av Firefox-vinduet, trykk på Firefox knappen og gå over til Hjelp menyen og velg Feilsøking. Feilsøkings fanen vil så åpnes.Trykk på menyknappen New Fx Menu , trykk hjelp Help-29 og velg Feilsøking. En fane med feilsøkingsinformasjon vil nå åpnes.

2. Under Programinfo seksjonen, trykk Åpne mappeVis i FinderÅpne mappe. Et vindu med dine profilfilermapper vil åpnes.
  3. Merk: Hvis du ikke er i stand til å åpne eller bruke Firefox, følg instruksjonene i Finding your profile without opening Firefox.
  4. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappen og velg AvsluttØverst i Firefox-vinduet, trykk på Fil-menyen og velg AvsluttI menylinjen, trykk på Firefox-menyen og velg Avslutt FirefoxØverst i Firefox-vinduet, trykk på Fil-menyen og velg Avslutt

Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg AvsluttAvslutt Firefox Close 29

5. Finn og slett filen prefs.js (eller gi den et nytt navn, for eksempel til prefs.jsGAMMEL, for å beholde den gamle filen som en sikkerhetskopi). Dersom du finner mer enn en, en prefs.js.moztmp-fil eller en user.js-fil, slett (eller gi nytt navn til) disse også.

Share this article: http://mzl.la/10p7LOu