Tilbakestill hovedpassordet ditt om du har glemt det

Primary Password erstatter Master Password. Firefox fjerner ord og uttrykk fra nettleseren som ansees som nedsettende eller ekskluderende. Les mer her om hvorfor vi gjør denne endringen.
Merk: Dette er en problemstilling som ikke angår norske artikler, da begrepet Hovedpassord er brukt i disse som oversettelse for Primary Password / Master Password.

Hovedpassordsfunksjonen beskytter alle brukernavn med tilhørende passord som du har lagret lokalt på datamaskinen din med et hovedpassord. Om du har glemt hovedpassordet ditt, må du tilbakestille det.

Advarsel: Tilbakestilling sletter alle de brukernavn og passord som du har lagret.

1. Skriv inn:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xul

i adresselinjen til Firefox.

1. Trykk på EnterReturn.
  2. The "Reset Master Password" page will appear. Click the Reset button, to reset your master password.
Advarsel: Tilbakestilling sletter alle de brukernavn og passord som du har lagret.
  1. Skriv inn:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xhtml

i adresselinjen til Firefox.

1. Trykk på EnterReturn.
  2. Siden "Tilbakestill hovedpassord" vises. Klikk på Tilbakestill knappen for å tilbakestille hovedpassordet ditt.
Advarsel: Tilbakestilling sletter alle de brukernavn og passord som du har lagret.