Tilbakestill Firefox - tilbakestill tillegg og innstillinger

Revisjonsinfo
  • Revisjonsid: 48287
  • Opprettet:
  • Opprettet av: Håvard Mork
  • Kommentar: initial translation
  • Gjennomgått: Ja
  • Gjennomgått:
  • Gjennomgått av: JCPlus
  • Is approved? Ja
  • Er nåværende revisjon? Nei
  • Klar for oversetting: Nei
Revisjonskilde
Revisjonsinnhold

Over tid kan Firefox utvikle problemer som treghet, krasj, uønskede verktøylinjer m.m. Feilsøking og retting av disse problemene kan være vanskelig og tidkrevende. Tilbakestillingsfunksjonen kan rette mange problemer gjennom å tilbakestille Firefox til fabrikkinnstillingene, samtidig som den viktigste informasjonen beholdes.

Merk: Denne artikkelen gjelder nyeste versjon av Firefox release Som kan lastes ned fra mozilla.org/firefox.

Hva gjør tilbakestillingsfunksjonen

Alle Firefox-innstillinger og personlig informasjon lagres i profil-mappen din. Tilbakestillingsfunksjonen lager en ny profilmappe, samtidig som du beholder de viktigste dataene.

Firefox forsøker å beholde følgende informasjon:

• Bokmerker
  • Nettleserhistorikk
  • Passord
  • Infokapsler
  • Verdier for automatisk utfylling av skjemaer
  • Bokmerker
  • Nettleserhistorikk
  • Passord
  • Infokapsler
  • Verdier for automatisk utfylling av skjemaer
  • Personlig ordbok

Følgende elementer og innstillinger vil tilbakestilles eller fjernes:

Merk: Etter tilbakestillingen er ferdig vil den gamle profilinformasjonen plasseres på skrivebordet ditt i en mappe med navn "Old Firefox Data." Hvis tilbakestillingen ikke rettet problemet, kan du få tilbake noen av informasjonen som ikke ble beholdt, ved å kopiere filer til den nye profilen som ble opprettet. Se Kopiere filer mellom profilmapper for å lese om hvordan. Dersom du ikke trenger denne mappen lenger, bør du slette den, ettersom den inneholder sensitiv informasjon.

Hvordan tilbakestiller jeg Firefox til fabrikkinnstillingene?

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, så på Hjelp og velg Mer feilsøkingsinformasjon.
  2. Klikk på Tilbakestill Firefox… og så på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes. Firefox avsluttes for å tilbakestille seg selv.
  3. Når tilbakestillingen er fullført åpnes et vindu som viser hvilken informasjon som ble importert. Klikk på Fullfør-knappen. Firefox vil starte.
  4. Velg om du vil at Firefox skal gjenopprette alle eller kun utvalgte vinduer og faner og klikk så på Sett igang!-knappen.
Merknad: Det er også en Tilbakestill Firefox knapp i Feilsøkingsmodus vinduet hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også gjøre en manuell tilbakestilling ved å opprette en ny profil og overføre din viktigste informasjon til den.