Gjenopprett manglende brukerdata etter Firefox oppdatering

Om Firefox starter opp uten bokmerker, passord, lagrede faner og andre innstillinger, sjekk om dataene dine er tilgjengelig i en annen profil. Dette kan skje fordi Firefox lager en dedikert profil for hver Firefox installasjon.

Slik gjenoppretter du Firefox data og innstillinger fra en annen profil:

Skriv about:profiles i Firefox adressefelt og trykk EnterReturn-tasten. Dette åpner Om Profiler siden.
Fx89WinNorskAboutProfilesabout:profiles macOS Fx52_about-profiles-linux

På denne siden skal det vises minst en profil, og det kan være flere. Ved profilen Firefox bruker i øyeblikket står det:
Denne profilen er i bruk, og den kan ikke slettes.

Advarsel Ikke fjern noen profiler. Ikke klikk på noen "Fjern" knapper.

Om det vises en annen profil på denne siden, så kan den inneholde de manglende profil-dataene. Du kan klikke på Start profil i ny nettleser knappen for å åpne et nytt Firefox vindu basert på den profilen. Om den profilen ikke inneholde de manglende dataene, stenger du bare det nye vinduet. Om den inneholder de manglende dataene, kan du merk den som den profilen Firefox åpner som standard. Klikk på Sett som standardprofil-knappen for den profilen, så vil Firefox automatisk bruke den neste gang du åpner Firefox.

Om du ikke klarer å gjenopprette den manglende informasjonen på denne måten, kan det være at du manuelt kan hente den tilbake fra en annen profil. Les artikkelen Hente tilbake viktig informasjon fra en gammel profil for detaljer.

Les artikkelen Bruke profilbehandleren for å lage og fjerne Firefoxprofiler for mer informasjon om hvordan du behandler Firefox profiler.