Innstillinger for oppstart, startside og nedlastinger

Denne artikkelen beskriver innstillingene i Generelt-panelet i Firefox sine InnstillingerInnstillinger.

Generelt-panelet lar deg:

• Angi hvilke sider Firefox viser når du starter nettleseren, eller trykker på Hjem-knappen
  • Velge hva Firefox skal gjøre når du laster ned filer

Generelt-panelet lar deg:

• Angi hvilke sider Firefox viser når du starter nettleseren, eller trykker på Hjem-knappen
  • Velge hva Firefox skal gjøre når du laster ned filer
  • Behandle utvidelser

Options - General - Win Fx8 Preferences - General - Mac Preferences - General - Linux

Options - General - Win Fx13 Options - General - Mac Fx13 Options - General - Lin Fx13

Options - General - Win Prefs - General - Mac Prefs - General - Lin

Options General Win 18 Options General Mac 18 Options General Lin 18

fx20 options - general Options General Win 20 Prefs General Mac 20 Prefs General Lin 20

Oppstart

• Ikke last faner før de velges:
    Denne innstillingen kan ikke slås på med mindre du har valgt Vis vinduer og faner som ble brukt sist (se ovenfor). Når den er valgt vil Firefox bare laste inn den aktive fanen når den starter. Dette gjør oppstart raskere dersom du har mange faner. De andre fanene lastes inn først når du trykker på dem.

Nedlastinger

• Vis nedlastingsvinduet ved nedlasting av en fil:
    CBestemmer om Firefox vil vise Nedlastinger-vinduet når du laster ned en fil. Les mer i Find and manage downloaded files.
  • Lukk vinduet når nedlastinger er ferdige:
    Dersom du har valgt Vis nedlastingsvinduet ved nedlasting av en fil (se over) vil denne innstillingen bestemme om Firefox automatisk lukker Nedlastinger-vinduet etter at alle nedlastinger er ferdige.
  • Lagre filer til:
    Dersom denne er valgt vil Firefox automatisk lagre alle nedlastinger til den valgte mappen (som for eksempel skrivebordet eller nedlastinger-mappen din). For å endre hvilken mappe som brukes, trykk Bla gjennom …Velg ….
  • Alltid spør meg hvor filer skal lagres:
    Dersom denne er valgt vil Firefox spørre deg om hvor filer skal lagres for hver fil som lastes ned.

Utvidelser

Trykk på Behandle utvidelser … for å åpne utvidelsesvinduet. Her kan du konfigurere utvidelser, temaer og programtillegg. Les mer i Find and install add-ons to add features to Firefox.

Del denne artikkelen: http://mzl.la/LFsPtG