Installer en eldre versjon av Firefox

Når det er et problem med en Firefox oppdatering prøver man ofte å gå tilbake til til en tidligere versjon. Dette løser sjelden problemet og setter din datamaskin og informasjon i fare for angrep. Denne artikkelen gir deg noen alternativer for å nedgradere og linker til eldre versjoner av Firefox, hvis du velger å nedgradere.

Å installere en tidligere versjon løser ikke de fleste problemer

Problemer med en oppdatering er generelt sett ikke forårsaket av den nye Firefox versjonen men heller oppdaterings prosessen. Det å installere in tidligere versjon vil ikke hjelpe i de fleste situasjoner, se:

Andre problemer kan bli løst ved å lage en ny profil eller ved å følge stegene i feilsøke og diagnostisere Firefox problemer artikkelen.

Andre problemer kan bli løst ved reset funksjonen i Firefox. Den gjennoppretter Firefox til sine fabrikkinstillinger mens den lagrer dine essensielle data.

Jeg vil fortsatt nedgradere — hvor kan jeg få tak i den tidligere versjonen?

Selv om Mozilla har en nettside med gamle versjoner av Firefox med formålet å teste disse utgivelsene, det er ikke anbefallt at du bruker noen annen versjon enn den siste.
Advarsel: Det å bruke gamle versjoner av Firefox er en betydelig sikkerhetsrisiko.

Hvis du ikke kan bruke den siste versjonen av Firefox anbefaller vi at du bruker den siste versjonen av en annen nettleser:

Hjelp oss å gjøre firefox bedre

Hvis den siste versjonen av Firefox fører til problemer for deg eller du bare ikke liker noe med det, vennligst gi oss tilbakemelding om det her:

Del denne artikkelen: http://mzl.la/MOvsag