Installer en eldre versjon av Firefox

Når det er et problem med en Firefox oppdatering prøver man ofte å gå tilbake til til en tidligere versjon. Dette løser sjeldent problemet og setter din datamaskin og informasjon i fare for angrep. Denne artikkelen gir deg noen alternativer for å nedgradere og gir deg noen linker til eldre versjoner av Firefox, hvis du velger å nedgradere.

Å installere en tidligere versjon løser ikke de fleste problemer

Problemer med en oppdatering er generelt sett ikke forårsaket av den nye Firefox versjonen men heller oppdateringsprosessen. Det å installere tidligere versjon vil, i de fleste tilfellene, ikke hjelpe. Se:

Andre problemer kan bli løst ved å lage en ny profil eller ved å følge stegene i feilsøke og diagnostisere Firefox problemer artikkelen.

Andre problemer kan bli løst ved reset funksjonen i Firefox. Den gjenoppretter Firefox til sine standardinnstillinger mens den lagrer viktig informasjon.

Jeg vil fortsatt nedgradere — hvor kan jeg få tak i den tidligere versjonen?

Selv om Mozilla har en nettside med gamle versjoner av Firefox med formål å teste disse utgivelsene, det er ikke anbefalt at du bruker noen annen versjon enn den siste.
Advarsel: Det å bruke gamle versjoner av Firefox er en betydelig sikkerhetsrisiko.

Hvis du ikke kan bruke den siste versjonen av Firefox anbefaler vi at du bruker den siste versjonen av en annen nettleser:

Hjelp oss å gjøre Firefox bedre

Hvis den siste versjonen av Firefox fører til problemer for deg eller du bare ikke liker noe med den, vennligst gi oss tilbakemelding om det her:

Share this article: http://mzl.la/1xKrDRk