Firefox Helserapport sier at nettleseren er tregere enn vanlig

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Firefox Helserapport fortalte at nettleseren kjører tregt. Vel, vi har en enkel løsning til deg - Tilbakestille Firefox. Ingen grunn til bekymring, når du tilbakestiller Firefox vil alle bokmerker, nettleserhistorikk, passord, infokapsler og autoutfylling av skjemaer beholdes. Det virker sånn:

1. Trykk på Refresh Firefox direkte hvis du besøker denne siden i Firefox.
    Dette vil ikke fungerer hvis du bruker en annen nettleser eller er på en mobil enhet.
  2. For å fortsette, trykk Oppdater Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes.
  3. Firefox vil lukkes for å tilbakestille seg. Når den er ferdig vil et vindu liste din importerte informasjon. Trykk på Fullfør og Firefox vil åpnes.

Merk: Det er også en Tilbakestill Firefox knapp i Firefox Sikker-modus vinduet, Hvis du ikke kan starte Firefox normalt.

Hvis Firefox Helserapport sier at nettleseren er treg, prøv Oppfrisknings funksjonen ved å trykke på denne knappen: Refresh Firefox.

Du kan også finne Oppfrisknings knappen i øverste høyre hjørne av Feilsøking siden. Skriv about:support i adressefeltet.

Oppfriskningsfunksjonen fjerner utvidelser mens den lagrer alle dine bokmerker, historikk, passord, informasjonskapsler og autofyll informasjon.

Tips: Vil du lære mer om tilbakestilling av Firefox før du prøver det? Les Tilbakestill Firefox - enkel løsning på de fleste problemer
Tips: For mer informasjon om hvordan du løser lang oppstartstid, les også Firefox bruker lang tid på å starte.
// These fine people helped write this article:Håvard Mork, user1174865. You can help too - find out how.